Klacht: Koffiepads aanbieding jumbo

op 20 juni 2016 over Senseo in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren Senseo en ben ontzettend fan van de pads, ik gebruik classic, nu heeft de Jumbo een jaaraanbieding van de senseopads 4 pakken voor 13 euro. ik dacht nou een leuke aanbieding dus neem ze mee.
Ik kom erachter dat de smaak van de classic in deze verpakking heel anders smaakt dan de losse verpakking, hij smaakt waterig en scherp in de keel, ontzettend jammer want ik koop nu toch de losse verpakking die natuurlijk ook duurder is. Wat kan dat zijn ????

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik toch de leuke aanbieding heb met de pads die ook in de losse verpakkingen zit, ik heb meerdere malen een aanbieding geprobeerd en elke keer loop ik tegen hetzelfde probleem aan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Senseo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Senseo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kaaskoning