Klacht: koffie zetten met probleem

op 29 januari 2014 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

deze koffiezetter heeft een doorkijk gedeelte zodat je kunt zien hoeveel water je nodig heeft voor koffie te zetten (dit gedeelte zit bovenaan de rand )je kunt dan zien hoeveel rondjes met water gevult zijn ,,,,zodat je weet voor 2.3,4 enz kopjes koffie …dan moet de rondjes donker van kleur worden ..maar helaas dat is niet meer te zien dus ik kan het niet meer gebruiken .. nu moet ik steeds zoveel kopjes water in het resev. doen zodat ik weet ,,wat ik zet ….dat is zeer lastig,,,,nu vraag ik …is daar een oplossing voor dat het verholpen word ..zodat ik weer de rondjes kan tellen voor het aantal kopjes koffie die ik wil gaan zetten …

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden met de oplossing als ik weer normaal de rondjes kan zien die gevuld zijn met water ...voor de aantal kopjes koffie die ik wil gaan maken

Philips

Heeft op 20 februari 2014 om 10:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klant is gemaild met de vraag direct contact met ons op te nemen met de benodigde informatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Philips een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Mikanova