Klacht: Koffie apparaat ea8000 december 2013 gekocht

op 25 november 2016 over Krups in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals ik vermeld had dit apparaat 12 december 2013 gekocht .juni 2015 terug gebracht water en koffie liep onder de machine weg.nu 24 november 2016 weer hetzelfde probleem.ik had wel meer verwacht van een koffie apparaat van 300 euro.veel gebruik ik hem niet en altijd netjes onderhouden.en de garantie is verlopen baal hier enorm van krups wat kunt u hieraan doen ? Had wel verwacht voor zo’n prijs dat ik langer plezier zou hebben.

Gewenste Oplossing:

Als het probleem zonder veel kosten word opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krups

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Krups nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Krups in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Suzanne15