Klacht: koffers niet aangekomen

op 19 mei 2017 over TAP Portugal in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

11 mei vertrok ik met tap 663 van amsterdam na vertraging van 1uur en 17 min naar lisboa.aangekomen in lisboa was myn tap 35 vlucht naar fortaleza al lang vertrokken.ik ben naar transfers gegaan en heb vouchers gehad voor 1 overnachting in lisboa myn koffers [2] bleven op de luchthaven.de volgende dag vertrok ik middags naar fortaleza met de tap35.aangekomen in fortaleza zaten myn koffers niet in dat vliegtuig.nadat ik een pir report van een medewerker van tap had gehad moest ik maar bellen.mn eerste koffer ontving ik 4dgn na vertrek.myn tweede koffer was nog steeds spoorloos.myn tweede koffer ontving 6 dgn na myn vertrek uit amsterdam.

Gewenste Oplossing:

een finaciele compensatie van air portugal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TAP Portugal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TAP Portugal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door willemposthuma