Klacht: Klikpot zere keel

op 19 mei 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor het eerst een klikpot van PallMall, maar het was 1keer nooit weer. Het is zo pijnlijk voor je keel dat ik de pot ga weggooien. Alle personen die ik het hem laten roken, hebben de sigaret weggegooid. Ik heb tijdens de sigaret en enorm zere keel, maar ook als ik niet rook heb ik er last van door de sigaret van die dag. Verschrikkelijk en zeer zonde van de 12 euro die ik heb betaald voor de pot. Klantenservice steeds niet berijkbaar dus geld terug zit er niet in.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug. En excuses voor het ongemak zou ik ook erg waarderen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ninaderuiter