Klacht: Kleur verschil

op 10 juli 2017 over Rofra Home in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bank besteld bij Rofra. Geen probleem levering ging perfect. Hierdoor heb ik ervoor gekozen ook de love seat na te bestellen (beide zijn besteld binnen 3 weken). Nu heb ik de love seat al 2 keer geleverd gekregen maar er zit zo een bizar verschil tussen de gekozen kleuren. Dat ik dit niet kan accepteren, zie foto.

Gewenste Oplossing:

Verkeerd leveren of een beetje kleur verschil is acceptabel, maar een andere kleur dan ik bestel niet. Rofra is totaal niet flexibel of klantvriendelijk in deze kwestie. Het ligt aan iedereen behalve aan Rofra. Als smoes word er aangegeven een andere verf wassing, sorry ik had nooit verwacht van een bedrijf als Rofra dat er zo omgegaan word met klanten, gewoon schandalig.

Ik wil gewoon de juiste kleur geleverd krijgen simpel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rofra Home

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rofra Home nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mj1981