Klacht: Kleding word niet geleverd!

op 19 oktober 2016 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu tot 2 keer toe producten besteld naar waarde van 150euro. Maar de eerste keer werden de producten niet geleverd binnen de afleverdatum. Tot de dag van vandaag heb ik niks ontvangen. Toen heb ik weer dezelfde producten opnieuw besteld. De afleverdatum is: 19 okt – 21 okt. Maar ik heb alweer geen mailtje ontvangen dat de bestelling onderweg is. Ook geen bestelling ontvangen. Ik heb nu binnen 1 uur tot 2 keer tot h&m klantenservice gebeld. Maar na bijna 12 minuten aan de lijn werd de verbinding verbroken. Nu is mijn vraag waarom krijg ik mijn bestelling niet ?

Gewenste Oplossing:

Ik zou het er fijn vinden als mijn producten geleverd zouden worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar H&M over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Isha Henriques