Klacht: Kleding nog steeds niet binnen!

op 03 juli 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 a 3 weken heb ik een jurkje met schoenen besteld. In totaal was dit 43 euro. Op de site stond dat het 4 a 3 werkdagen zou duren voor dat ik het binnen kreeg. De trackingscode werkt ook niet en ik begin nu bezorgd te worden want de kleren waren voor een bruiloft. Ik heb netjes betaald maar geen bevestegings email gekregen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn kleren binnen krijg, en snel want ik het het over 5 dagen nodig!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liieke_