Klacht: Klantvriendelijkheid Breda Centrum

op 23 mei 2020 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er waren stippen gezet in het restaurant om te wachten op je bestelling ivm de 1,5 meter. Ik was samen met een vriendin en wij konden niet samen in de stip staan. Een personeelslid en de manager begonnen ons zowat uit te schelden omdat wij met 1 voet een stukje buiten de stip stonden. Dit gebeurde niet alleen bij ons maar ook bij een vrouw met een klein kind en een oude man. De klantvriendelijkheid was ver te zoeken en ik voelde mij echt als een dier behandeld. Ik heb het voorval gefilmd en ik ga het op Facebook plaatsen als u niet binnen een week de manager en het personeel aanspreekt op hun gedrag.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik fatsoenlijk behandeld word in uw filialen wat mij meer als normaal lijkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Evasimone