Klacht: klantonvriendelijkheid

op 25 juli 2016 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hedenmiddag was ik in het filiaal in Zaandam alwaar ik vroeg aan 2 passerende filiaalmedewerkers waar ik de stopcontacten kon vinden een en kreeg er antwoord op met de mededeling als ik het niet kon vinden ik maar naar de info moest gaan heb er een paar gepakt en vroeg aan de cassiere of het zo compleet was (u moet zich voorstellen dat ik met longontsteking in uw winkel stond maar deze artikelen nodig had voor vanmiddag) vervolgens moest ik weer terug waar een medewerker zou komen en die kwam maar in het verkeerde shirt want daar was ik door de cassiere voor gewaarschuwd dat die er niet bij hoorde en tegelijkertijd kwam er ook een karwei medewerker bij met een oortje en vroeg wat er was en gaf antwoord hij frummelde aan het oortje en moest opnieuw vertellen wat er was ondertussen was ik drijfnat van het zweten en te trillend op mijn benen met het gevoel dat ik flauw zou vallen en kon het niet meer opbrengen om het nog eens uit te leggen en heb de spullen in zijn handen gelegd en liep naar de uitgang waar ik de cassiere met de armen over elkaar zag zitten met nog een medewerker aan de telefoon ernaast. Deze gebeurtenis wilde ik u mededelen daar ik mijzelf hopeloos in de steek gelaten werd. Zoveel medewerkers en geen van alle hebben geholpen.

Gewenste Oplossing:

Zoals bovenstaand niet meer kan gebeuren en wanneer er hulp wordt gevraagd er dan ook een medewerker mee gaat om het gevraagde mee te geven naar de kassa en van advies dienend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Karwei in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Karwei een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Karwei

Heeft op 27 juli 2016 om 18:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

er is contact geweest met de klant en de zaak is uitgesproken. Dit is niet de werkwijze die we bij Karwei voorstaan.
This message is intended solely for the use of the individual(s) to whom it is addressed. Its contents, inclusive of any attachments, is confidential. No third-party rights shall come into existence on the basis thereof. If you are not the named addressee of this message please inform us and destroy this message without reading, using, copying or disclosing its contents to any other person.

Alle klachten die gemeld zijn door Rieuwers