Klacht: klantenservice Paypal onbereikbaar, geen reactie via website

op 20 mei 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over een transactie. De behandeling wordt steeds verschoven door Paypal. Ik wil daarover de klantenservice benaderen maar ik krijg alleen maar een menu te horen en het lukt me niet om een medewerker te spreken. De chatbot geeft ook totaal geen oplossing. Dit is verschrikkelijk klantonvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een medewerker te spreken krijg of mijn transactieprobleem is opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KTom