Klacht: Klantenservice niet telefonisch bereikbaar ivm codi19??

op 13 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik plots een inlog probleem had met 2 staps verificatie moet ik deze opnieuw instellen. Echter na inloggen wordt dus om een inlog code gevraag.. Hierdoor kan ik niks veranderen. Diverse keren getracht te contacten met Paypal maar telefonisch zijn zij niet meer berijkbaar. Heel vervelend!. Hierdoor kan ik geen gebruik maken van paypal.

Gewenste Oplossing:

Dat ze telefonisch bereikbaar zijn of via de email. En tot een oplossing komen. Er zijn namelijk meer mensen die hier ook last van hebben te lezen op social media.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anth0ny