Klacht: Klantenservice niet bereikbaar zonder in te loggen maar kan niet inloggen

op 09 maart 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedag,

Ik wou inloggen op mijn PayPal. Helaas kon ik niet inloggen omdat ik opeens een melding kreeg dat ik mijn account moest bevestigen op een oud nummer. Ik heb al een nieuw telefoonnummer op mijn profiel gezet dus ik kan niet bij mijn vorige nummer komen en kan dus ook niet inloggen. Als ik klantenservice wil bellen gaat de telefoon niet over maar krijg ik alleen een standaard bericht dat deze persoon niet te bereiken is. Via de email kan ik hen ook niet bereiken omdat ik hiervoor ingelogd moet zijn.

Gewenste Oplossing:

Weer inloggen. Contact met mij opnemen via de email en mij helpen om weer in mijn account te kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xMelody