Klacht: Klantenservice is vreselijk!

op 10 oktober 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 5 paar Apple oortjes besteld, echter heb ik maar 1 paar binnen gekregen. Nadat ik een mail heb gestuurd hierover kreeg ik geen antwoord op mijn vraag. Na veel mailcontact kwam ik erachter dat Groupon gewoon mijn mails niet leest en gewoon random antwoord geeft. Ik kreeg een mail dat mijn bestelling (de overige oortjes) onderweg zijn, alleen toen ik vroeg om een track en tracé code kreeg ik weer een achterlijk antwoord wat totaal niets te maken had met mijn vraag. Het is zo ontzettend frustrerend hoe Groupon met mensen omgaat. Ze willen mijn geld niet terug geven, kan het alleen in credits terug krijgen. Echter zit ik hier niet fout maar zij en ga ik zeker nooit meer iets bestellen bij Groupon!

Gewenste Oplossing:

De oortjes zsm als nog ontvangen of geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SophieKieftenbelt