Klacht: Klant onvriendelijk

op 16 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12-07-2017:
Ik loop om 17.47 uur de kruidvatwinkel in Beetsterzwaag binnen. Kan helaas al geen gangpad meer doorkomen omdat het personeel alle rekken van buiten al naar binnen hebben gesleept en daar nog op luide en onbeschofte wijze mee bezig zijn. In de winkel zijn op dat moment nog 6 andere klanten aanwezig. Ze willen zeker snel naar huis… dit personeel is me al eerder opgevallen…dat het er niet zo veel zin in heeft. Ben de winkel maar weer uit gelopen omdat het niet mogelijk was bij de schappen te komen waar ik mijn product moest pakken.

Gewenste Oplossing:

Tot 18.00 uur de winkel open en dan opruimen. Personeel een beste berisping geven op hun gedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door aajwjw1972