Klacht: klant-onvriendelijk

op 30 april 2017 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag bij de gamma in Zeist geprobeerd een haardstel te kopen, was aanwezig volgens de site, maar tot mijn verbazing was het artikel in het magazijn en niet in de winkel, gevraagd of deze gehaald kon worden, waarop ik het antwoord kreeg: nee, dat doen we vandaag (zondag) niet, komt u van de week maar terug, dan kunnen we kijken. Bij de servicebalie kreeg ik hetzelfde antwoord. Ook was het niet mogelijk om bij evt. reservering vast te betalen met 20% korting en een verjaardagscoupon van 5 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik er nog een keer heen ga, dat ik dan wel fatsoenlijk behandeld wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door atammer