Klacht: Klachtenafhandeling van Vrijbuiter

op 10 mei 2016 over Vrijbuiter in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs een mail gestuurd naar Vrijbuiter over een pannenset van Bo-camp, daar aangeschaft. Deze pannenset bleek van slechte kwaliteit en ik vraag me af wat de Vrijbuiter hiermee doet. En dus (vanwege de grote afstand tot de winkel) heb ik aangegeven dat ik mijn producten wel wil opsturen of fotos ervan.

Antwoord: Ja hoor dat kan, u kunt langskomen in de winkel of het OP EIGEN KOSTEN (!!) terugsturen.

Uiterst ontevreden over deze service ondertussen…..

Gewenste Oplossing:

Ik zou geld terug willen of een tegoedbon voor een ander product.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vrijbuiter over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessica Verhulst