Klachten over Klachten- of geschillencommissies Algemeen

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Klachten- of geschillencommissies Algemeen in de categorie Klachtencommissies. Bovenaan... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Klachtencommissies

0%
1 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

de partij waar de klacht over gaat geeft aan afgehandeld ook als geen overeenstemming bereikt is met de klager. Op die manier kom je altijd op 100% opgeloste klachten. KLACHT INGEDIEND VIA KLACHTINDIENEN Meld..... Lees meer

Ik kan nergens een adres vinden waar ik mijn klacht kwijt kan. Kunt u a.u.b. contact met mij nemen waar ik een serieuze klacht als klant tegen medewerkster kan sturen? Ik weet niet hoelang de films die de camera's maken... Lees meer

Kreeg vanmorgen 12 dezelfde mailtjes van klacht.nl over een lopende klacht over PostNL. Als ik een klacht wil posten hierover en Klacht.nl als bedrijf invul dan wordt dat niet geaccepteerd. Zo zie je maar dat iedereen wel eens fouten maakt. Lees meer

Google Maps geeft de verkeerde kaart.Ik woon in Krommenie 1561GG zender staat in Assendelft ? geeft in google maps de kaart van India.In wormerveer is het goed juiste kaart weergave.Mijn vraag is willen de monteurs die de zenders onderhouden de... Lees meer