Klacht: klacht t.a.v. advokaat B. Ficq

op 21 december 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mevrouw Ficq claimt dat tijdens het roken van een filter sigaret de geperforeerde extra lucht gaatjes worden afgesloten. Tijdens het inhaleren laat ik juist de sigaret los, en velen met mij (zit dus alleen tussen mijn lippen). Bestudeer rokers maar eens tijdens het inhaleren. Mevrouw is duidelijk wat ontgaan, geen roker en begeeft zich waarschijnlijk ook nooit onder rokers. Hierbij en vriendelijke groet, Cocky Loep.

Gewenste Oplossing:

Bij een eerlijke voorlichting van de anti rokers brigade, hoort ook een eerlijke voorstelling van zaken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cocky Loep