Klacht: Klacht stoomgenerator Tefal

op 03 juli 2017 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 2x gestreken te hebben met de Tefal stoomgenerator Purely & Simple SV5030 kwam ik erachter dat dit apparaat totaal niet naar mijn verwachting is! Er komt totaal geen stoom uit en er kwam al na 1x kalk uit terwijl dit apparaat een kalkfilter heeft! Dit apparaat heb ik bij Media Markt gekocht en ben terug gegaan zij waren het volkomen met mij eens! Hij is 2x terug gestuurd naar Tefal en er is vervolgens niks mee gedaan, zelfs was ik bereid om geld erbij te leggen en een duurdere te kopen ook dit kon niet! Altijd heb ik den super goede ervaring met Tefal maar dit valt echt mega tegen!

Gewenste Oplossing:

Als ik het apparaat kan terug sturen en geld erbij kan leggen om een betere te kunnen kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tefal nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Tamarahbouzidi