Klacht: Klacht retour broek

op 13 januari 2014 over Nelly.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

5 december 2013 heb ik een broek besteld bij nelly.com, met de reden dat ik een cadeaubon had van 20 euro. Zelf hoefde ik nog 20 euro bij te leggen. De maat was te groot en moest daarom een andere maat bestellen. Hierdoor was ik genoodzaakt het volledige bedrag betalen. De te grote broek had ik retour gestuurd, en na hele lange periode en e-mailcontact verder, was er op 13 januari 2014 20 euro op mijn rekening gestort.
Ik heb gemaild dat het de bedoeling was die kleinere broek te betalen met de cadeaubon en dat ik niet tevreden was met de situatie. Empathie was nergens te bekennen en tot op heden ben ik nog steeds in de weer met deze klacht.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het volledige bedrag op mijn rekening heb staan en als de retourservice vlotter kan gaan bij nelly.com. Al is de kans klein dat ik daar nog bestel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nelly.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nelly.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frankab