Klacht: Klacht over warmte bestendigde lepels

op 11 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik was gisteren mijn zoontje van 4 maanden eten aan het geven (rode kool) met een warmte bestendig lepeltje van kruidvat eigen merk toen ik mijn zoontje zijn mond afdeed zag ik allemaal groene kleurstof wat bleek de kleir was van het lepeltje af komen zetten mijn zoontje heeft dit dus ook binnen gekregen
Ik vind dit uiteraard niet kunnen

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik deze lepeltjes vergoed krijg en hier op gelet word zoals eerder geboemd vind ik dit echt niet kunnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samchanjon