Klacht: Klacht over Service

op 20 mei 2017 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag, ik ben al lang klant bij de Gamma in Maastricht. Ik ga ook naar de praxis, de Bouwmaat, de Formido

Gewenste Oplossing:

Goedendag,
ik ben zelfstandig ondernemer in constructie en bouwvak, en al lang klant bij de Gamma in Maastricht. Ik ga ook naar de praxis, de Bouwmaat, de Formido. De kennis van de medewerkers over producten en hun motivatie om te helpen ontbreekt heel erg. In vergelijk met alle andere is Gamma de slechtste.
Ik ben er vanochtend geweest om materiaal te kopen. Drie medewerkers zijn niet in staat om mij te helpen, mij uit te leggen waar ik mijn product Kun vinden, en ze zeggen dat de producten niet bestaan terwijl ik ze dan later zelf in de winkel vind.
ik heb alles laten staan en ben gegaan.
en mijn keuze is om nooit meer terug te gaan naar de gamma. ik hoop stiekem dat het veranderd.
En ik denk het ligt aan de individuele management van de vestigingen.
vriendelijke groet.
John Franzen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door John franzen