Klacht: klacht over landleven

op 07 juli 2012 over Plinga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik speel landleven op spelletjes.nl momenteel ben ik mijn boerderij kwijt, hij is omgewisseld met die van iemand anders. Deze persoon heeft een veel lager level, en daarbij ben ik al mijn daalders kwijt plus nog de machines en kassen waar ik ook al veel daalders en tijd in heb gestoken. Het is logisch dat er vernieuwingen plaats moeten vinden in het spel, maar dit moet niet ten koste gaan van de spelers.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik mijn eigen boerderij terug willen. Indien dit niet mogelijk is wil ik graag een boerderij terug waar veel daalders bij zitten zodat ik alsnog de machines die ik had kan terug kopen.

Alle klachten die gemeld zijn door micadeau