Klacht: Klacht over grove tabak

op 23 januari 2014 over Brandaris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als fervent roker van zelf gemaakte sigaretten gebruik ik jarenlang de bussen met de titel Zilver en de kleur geel (dus de lichte shag)Nu was altijd de shag niet alleen van goede kwaliteit, ze was fijngesneden en nogal lang van samenstelling. Echter het blik wat ik vorige week heb gekocht is grof van structuur en zeer kort gesneden! Ook de smaak verschilt behoorlijk van de vorige blikken.
Mijn vraag is nu: is deze verandering van tijdelijke aard of kan ik dezelfde kwaliteit weer terug verwachten?

Gewenste Oplossing:

Restitutie van het bedrag wat ik voor dit blik heb betaald of anders `n nieuw blik van dezelfde kwaliteit als eerst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brandaris

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brandaris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bergh08