Klacht: Klacht over afhandeling klacht over service mbt laptop defect.

op 21 oktober 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op een ingediende klacht is, behalve het automatisch gegenereerde antwoord op het insturen van de klacht via de website, na ruim 2 weken nog niets vernomen. ook wordt geen termijn genoemd waarbinnen Aldi zal reageren (“zo spoedig mogelijk” is geen termijn!)

Gewenste Oplossing:

Behandeling als volwaardige klant... ofwel gewoon een antwoord op mijn klacht. (deze behelst het afhandelen van een klacht over de service van het bedrijf (Medion Service Center Panningen) wat uit naam van Aldi service verleent aan reparatie van Medion apparatuur (in mijn geval een laptop van € 700,-!). Aldi is volgens de wet verplicht zich te houden aan bepaalde regels, ook volgens hun eigen website, wat het m.i. absoluut niet waarmaakt in deze.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht pjchendriks

11 maanden geleden - Intussen heeft Aldi Best contact met mij opgenomen, per mail op 17 okt. en hierin excuses aangeboden voor de handelwijze van Medion service center Panningen en mij aangeboden de defecte laptop in te mogen ruilen voor een nieuw exemplaar wat afgelopen week in de winkel stond. Echter dit betreft geen laptop maar een desktop model. Iets waar mijn zoon als student niets aan heeft. Nadat ik dit telefonisch heb gemeld, gaf Aldi toe dit over het hoofd gezien te hebben, en hebben zij mij toegezegd te gaan zoeken naar een vergelijkbaar model Laptop. Een tijdsspanne niet gevraagd noch opgegeven, mijn zoon kan zich nu redden met een overjarige van z'n broer, ook een Medion (bij Aldi gekocht). Nu weer even afwachten dus...

Reactie van de melder van de klacht pjchendriks

9 maanden geleden - Uiteindelijk is eea geregeld, een nieuw toestel, wel een heel lichte uitvoering, niet vergelijkbaar met de oude maar OK. Wel deze zelf in Eindhoven moeten halen, ca. 25 km bij mij vandaan... maar toch opgelucht dat er iets gedaan werd. Euh maar dan alleen wél zonder garantie (ik kreeg geen aankoopbewijs) "want garantie hadden we al gehad, toch?" Dus enerzijds een oplossing, maar toch niet echt tevredenstellend... er blijft altijd iets te verbeteren dus...

Alle klachten die gemeld zijn door pjchendriks