Klacht: Klacht openingstijden Zara Home 18-03-2017

op 20 maart 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18-03-2017 was ik rondt 10.15 bij de Zara Home. Echter was de winkel op dat moment niet open. Tot 10.45 uur heb ik gewacht en toen kwam er een verkoper naar de deur om aan te geven dat ze de winkel niet open deed. We moesten van haar maar een uur wachten totdat de winkel op zou gaan. Zelf ben ik vanuit Enschede naar Amsterdam gereden speciaal naar de Zara Home dit is voor mij bijna 2 uur rijden, maar doordat de winkel niet open was en ik meerdere planningen had staan op die dag ben ik niet meer naar de winkel kunnen gaan. Het stoort mij ontzettend dat als er op internet staat dat de winkel om 10.00 uur open zou gaan en deze dan niet geopend is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een compensatie zou mogen ontvangen bij mijn volgende aankoop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LieselotteWolfs