Klacht: klacht niet opgelost motor wordt niet vrijgegeven

op 14 mei 2020 over BVA Veilingen in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ondanks dat de klacht niet is opgelost, staat er dat de klach is opgelost!!!
ondertussen heb ik via de RDw vernomen dat de verkoper wel degelijk het nodige moet doen om de motorvrij te geven!

Gewenste Oplossing:

klacht wordt opgelost door motor te leveren zonder extra kosten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar BVA Veilingen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door BVA Veilingen in behandeling genomen

Bericht van BVA Veilingen

4 maanden geleden - Beste meneer Welters,Dank voor uw revieuw. Ik zou u graag verder willen helpen, echter kan ik niets terug vinden met de informatie die u mij gegeven heeft. Is het mogelijk een kavelnummer te versturen zodat ik kan kijken wat ik voor u kan betekenen?Quirine-BVA auctions

Reactie van de melder van de klacht Leenwelters

4 maanden geleden - 459431025 Volgens Rdw dient bij export verkoper te zorgen voor vrijgave kenteken! Aangezien de servicedesk mij telefonisch niet meer wil helpen ben ik spijtig genoeg genoodzaakt om via online kanalen hulp te zoeken...

Alle klachten die gemeld zijn door Leenwelters