Klacht: klacht niet opgelost!!!

op 18 juli 2012 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik een klacht ingediend betreffende ING over ehet niet aan kunnen passen van een pinlimiet… vandaag lees ik dat zij claimen de klacht te hebben opgelost maar ze hebben helemaal niets opgelost ze hebben er zelfs niets mee gedaan?! Ik ben van mening dat hier verder onderzoek naar gedaan moet worden. ik zal deze klacht dan ook in de media vorrt zetten.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ING de klachten van mij en van vele andere klanten van ING serieus neemt en hun arrogantie aan de kant zet? en het mogelijk maakt dat de pinlimiet wordt aangepast!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 18 juli 2012 om 15:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Dubbele klacht

Alle klachten die gemeld zijn door RonnyG75