Klacht: Klacht Miniinthebox

op 06 april 2013 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb wat bij jullie 2 dingen bestelt en een ding heb ik ontvangen en die andere heb ik nog steeds niet ontvangen. Kunt u mij vertellen wanneer dat mijn product komt. Ik kan mij product ook niet Traceren. Mijn bestelnummer is 1303160804172136.
Ik heb alles al betaald met visa wanneer mijn product niet komt hoe kan ik dan mijn betaling terug vorderen.

M.V.G. Y.hoppenbrouwer

Gewenste Oplossing:

Mijn betaling terugvorderen of het product ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door MiniInTheBox.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat MiniInTheBox.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MiniInTheBox.com

Heeft op 05 augustus 2013 om 10:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

We vinden het erg vervelend om te horen dat uw pakket vertraging heeft gelopen. Onze welgemeende excuses voor het probleem en veroorzaakte ongemak. Wij hebben zojuist een email naar u gestuurd met daarin een voorstel tot oplossing. Mocht u hierover nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen in een antwoord op de verstuurde e-mail.

Met vriendelijke groet,

De klantenservice
Lightinthebox/MiniInTheBox

Alle klachten die gemeld zijn door ct.hoppenbrouwer