Klacht: Klacht lijn 603 woensdag 15-01-2014

op 15 januari 2014 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn 2 zoons zaten vanmorgen in bus 603 rond 0750 van Assen ns station naar de Mr Groen van Prinstererlaan. De bus reed een verkeerde route, stopte niet bij haltes waar mensen uit wilden stappen, stopte bij verkeerde haltes, op vragen van passagiers wat er aan de hand was zei hij dat hij problemen met zijn vrouw had en dronken was, reed erg ruw. Mijn zonen waren daardoor te laat op school. Als hun moeder vind ik dit een zorgelijke situatie.

Gewenste Oplossing:

Minimaal een gesprek met betreffende chauffeur. Mijn kinderen moeten veilig met de bus kunnen rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 5yl74