Klacht: Klacht intern gemeld maar word genegeerd

Pastapotje op 29 juni 2019 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij een pizza ontbreekt een betaalde topping, verder op de ontbrekende extra topping twee dezelfde pizzas besteld maar enorm verschil, ene veel meer kale rand, zelfs formaat anders, minder hoeveelheid topping. pizzas kwamen ook nog te laat (keer ervoor ook al) . ik heb dit direct gemeld met foto via de feedback website die je krijgt na een online bestelling te plaatsen, krijg ik email terug of ik dit nogmaals wil doorgeven. vreemd maar nogmaals doorgegeven, krijg ik nooit meer reactie. wel de standaard mail gehad dat ik cinnasticks krijg omdat ze te laat waren (die na twee weken al verloopt)

Gewenste Oplossing:

ik wil mijn geld terug, nieuwe pizza en een reactie op mijn feedback die nu een klacht is geworden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door