Klacht: klacht ingediend, geen reactie ontvangen.

op 06 juli 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb een klacht ingediend, drie weken geleden over wenkbrauwpoeder. Ik kreeg een mail dat deze klacht zo snel mogelijk zou worden afgehandeld. Tot op heden heb ik hier echter geen reactie op ontvangen. Wanneer ik jullie telefonisch probeer te bereiken, word ik in de wacht gezet en daarna wordt de verbinding verbroken. Ik kom al jaren met veel plezier bij de etos en ben daarom ook zeer verbaast over deze slechte manier van doen. Zouden jullie mijn klacht zo snel mogelijk op kunnen lossen? Hieronder heb ik het nummer weergegeven.

4633020

Gewenste Oplossing:

handel mijn eerder ingediende klacht af

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mirjambartels