Klacht: Klacht ingediend en geen reactie

op 28 september 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

18 september jl. klacht ingediend dat ik bij de Drive een mcFlurry niet goed aangegeven kreeg en alles over mijn kleding heen kwam. De medewerker lachte en een medecollega gaf wat servetten waarna ze snel het loket sloten en samen stonden te lachen.

Gewenste Oplossing:

In ieder geval een reactie!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esmir70