Klacht: Klacht indienen en schade vergoeding.

op 18 juli 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van dijk is gehackt en hierbij wil ik in bezwaar gaan tegen van dijk educatie. Het niet goed beveiligen van het systeem of dergelijke is oorzak van hack poging en dus gevolg dat mijn gegevens samen met die van honderden of duizenden andere op straat staan of zijn gekomen. Het contract geeft aan dat het verstrekken van gegeven aan derden niet gebeurt. En dus ben ik vang dat mijn rekening nummer straat naam etc. bij anderen terecht zijn gekomen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik een schade vergoeding krijg die dit allemaal dekt, want ik ben slachtoffer geworden van vertrekking van persoonlijke gegevens aan derden terwijl ik dit niet toe sta. Ik hoop zeer snel een reactie hierop te mogen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 19 juli 2016 om 14:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Riaaz