Klacht: Klacht 314, 21-01-2014, 12:49

op 22 januari 2014 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 januari 2014 kwam ik om 12:41 aan in Groningen bij perron O. Vanaf die halte zou er om 12:49 de bus 314 Drachten komen. Deze is niet op dit tijdstip opkomen dagen, waardoor ik in Drachten te laat kwam voor een afspraak. Ik vind dit erg vervelend. Dit soort gebeurtenissen ben ik niet van Qbuzz gewend.

Gewenste Oplossing:

Dat de bussen rijden op de tijden die er bij de haltes staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Qbuzz in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Qbuzz een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Pietersma1993