Klacht: kind van 3 die moet plassen

op 20 september 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week is mijn vrouw in Sevenum naar de Kruitvat geweest. Onze dochter van 3 gaf toen in de winkel aan toen mijn vrouw in de rij stond bij de kassa dat ze moest plassen. Mijn vrouw had toen gevraagd aan de medewerkers of ze dat daar kon doen. Werd toen verteld dat dit NIET MOCHT. Ik vind dat dit niet kan Wat had ze dan moeten doen. Boodschappen uit de hand laten vallen en naar buiten lopen???

Gewenste Oplossing:

dat kinderen toegestaan wordt om te laten plassen. Snap dat dat bij volwassenen niet hoeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bart Roubroeks