Klacht: Kilometerfraude bij: Car sales Hillegom en Car sales Bloemendaal

op 18 juli 2013 over Car sales in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

juni 2013 ongelooflijk denk ik dat dit niet voor mij opgaat, verkopen ze mij toch een auto waarbij de kilometerstand ruim 100.000 terug is gedraaid. en maar niet thuis geven zowel in Overveen als in Hillegom. Ze handelen onder een aantal namen autooverveen bv – Car Sales bv – Cars for sale – Bloemendaal exclusief bv. Alle met het adres x. Het hoofdkantoor heet Bloemendaal exclusief bv ook wel Car sales Hillegom . Bedenk goed wat je met je geld doet. ik ben de zoveelste die ze een auto verkopen met een onjuiste kilometerstand. maar ik heb er een advocaat achter gezet, ik houd iedereen op de hoogte.

Gewenste Oplossing:

Geld terug, auto terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Car sales in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door doga78