Klacht: Kids 50+ Sun Spray

op 06 februari 2018 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Hierbij wil ik u laten weten dat de Sun Spray voor kids 50+ totaal niet werkt. Ik heb er drie keer mee kunnen sprayen en daarna deed hij het niet meer. Ik voel dat het product er wel in zit maar dat het er niet meer uit komt. Ik baal als een stekker want wij zitten op Curaçao en alle zonnebrand hier is heel duur en waarschijnlijk is de spf ook veel te laag doordat het er al te lang ligt.

Je probeert je kind goed te beschermen met een vertrouwd merk en dan krijg je dit. Ik hoor graag van u. Bij voorbaat dank.

Groeten,

Cherelle de Kort

Gewenste Oplossing:

Geld terug en een cadeaubon voor het ongemak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door De Kort