Klacht: keukenkraan Bellaqua gaat lekken

op 25 februari 2018 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Doordat onze deur van de vaatwasser na 3 jaar moeilijk open ging hebben we het keukenblok na laten kijken. De keuken is een Häcker keuken en is drie jaar oud. De oorzaak hiervan is de lekkage vanuit binnen in de kraan en is ongeveer 1 jaar bezig. Hierdoor is het keukenblok onder de afvoer van de afwasbak aan de rechterzijde geheel ontzet. Het verschil bedraagt 3 mm aan de onderzijde. Het blok zal moeten worden vervangen om e.e.a. op te lossen.
Ik heb de kraan plm. een half jaar voor de plaatsing van de keuken gekocht vanwege de vormgeving.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als e.e.a.financieel opgelost wordt. De offerte van het vervangen van de onderkast verwacht ik binnenkort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ton van aalst