Klacht: keukeninstallatie

op 20 augustus 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige week heb ik een nieuwe keuken laten installeren door jullie , ik ben echt niet tevreden ;
plaatser heeft enkele buisjes(koper) verwrongen , nu heb ik daar een lek in een nieuwe keukenkast waar dus al een bodem een stukje gezwollen is van het vocht !
aan de binnenkant in de hoeken zijn er bij 2 kasten een scheur in de achterwand waar de kast bevestigd wordt aan de muur;
aan een binnekant van een kasttje is er een stukje af waar een vijs is aangedraaid …deurtjes hangen niet recht .Hij heeft een zijpaneel gebruikt om ergens tussen te zetten en nu kan ik daar geen zijpaneel meer plaatsen…
het is echt wel schandalig verlopen allemaal , 1 ding was duidelijk die man wou hier zo snel mogelijk zijn job gedaan hebben, hij wou ook eerst al de verpakkingen hier achter laten ! als ik hem een opmerking gaf over iets wat gescheurd ofzo was antwoorde hij : ” tja madam het is geen Dovy keuken , he !”
hij vroeg me ook verschillende malen om dingen mee op te tillen en om te draaien, dan kon hij zijn rug wat sparen !
hij legde niks op de vloer om de kasten in elkaar te zetten , iets wat op elk plan van Ikea staat , hij schoof de nieuwe kasten gewoon over de stenen vloer , geen wonder dat er stukjes af zijn !

Gewenste Oplossing:

ik weet niet wat er nog aan kan gedaan worden ?
maar ik heb wel plaatsingskosten betaald en net daardoor is er van alles misgegaan . Ik heb een loodgieter moeten laten komen !

Alle klachten die gemeld zijn door ilse theunissen