Klacht: Kerstpost niet bezorgd

LisHoek1510 op 27 december 2019 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de Etos in Etten-Leur op 16 december mijn kerstkaarten op de post gedaan. Geen enkele kaart is aangekomen. Mijn moeder twee dagen later en idem dito, niks bezorgd. En als ik zo alle klachten zie, zijn wij niet de enigen. Schandalig! Dit is eigenlijk gewoon oplichting. Wel geld innen, niks bezorgen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een reactie van Sandd met een uitleg en dat de kerstkaarten alsnog bezorgd worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sandd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sandd nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LisHoek1510