Klacht: kavel gewonnen, niet gegund/kavel teruggetrokken uit veiling

op 24 augustus 2017 over Proveiling.nl in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren de kavel (lier 12 volt) gewonnen. Vandaag bericht gekregen dat de aanbieder mij de kavel niet gunt, cq de kavel terugtrekt uit de veiling. Dit is niet de eerste keer. Al meerdere keren heeft proveiling mij deze mail moeten sturen na gewonnen kavels. Mijn vertrouwen in proveiling/aanbieders via proveiling is tot het nulpunt gedaald.

Gewenste Oplossing:

Als proveiling mij deze kavel doet toekomen voor de door mij geboden prijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Proveiling.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door lwa.minten@quicknet.nl