Klacht: Kapotte zool

op 20 augustus 2016 over Timberland in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Zalando Timberlandschoenen gekocht. Op het zooltje staat dat je schoenen kunt passen door het zooltje eruit te halen. Toen ik het zooltje er echter uithaalde bleef de onderkant van de zool door een stukje plakband in de schoen hangen. Een kapot zooltje dus. Ik heb dit bij Zalando gemeld, maar die geven aan dat het geen productiefout is en zij willen Timberland niet benaderen voor een nieuw zooltje.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een nieuw zooltje van Timberland ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Timberland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Timberland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zooltje