Klacht: kapotte schoenen na 1 avond dragen

op 28 mei 2017 over Van Haren in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag, ik heb vorige week online slippers bij jullie gekocht. Deze een avond gedragen en 3 steentjes zijn reeds verdwenen. Nu waren de slippers niet heel duur maar het lijkt mij dat de steentjes gewoon niet goed hebben vastgezeten. Ik heb er ook niks vreemds mee gedaan. Gewoon een zittend feestje en verder niks.

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe steentjes toegestuurd krijg want dan ik deze erin plakken. Mijn geld terugkrijg of nieuwe slippers kan halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Haren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Haren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door monica53