Klacht: kapotte schoen

op 22 augustus 2017 over Mizuno in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn veldkorfbalschoenen pas 1 seizoenen= 5 maanden. De onderkant (de Schoenzool) van de schoen ligt er nu al bijna af. Ik heb ze gebruikt waarvoor ze gemaakt zijn namelijk korfballen. Ik vind het jammer dat de schoenen nu al kapot zijn, omdat ik dacht dat mizuno een goed merk was waar ik lang mee zou doen. (De winkel waar ik de schoenen gekocht heb is weg)

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik nieuwe schoenen krijg of een deel van het geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mizuno

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mizuno nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisanjan