Klacht: Kapotte buggy geleverd

op 21 augustus 2016 over Baby en Tiener in de categorie Babykleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juli een buggy en air traveller besteld bij Baby en Tiener. Ik kreeg alleen de air traveller binnen, want de buggy waren ze vergeten. Uiteindelijk de buggy ontvangen…bleek deze kapot. Via de mail moet je dit aangeven en dan krijg je retour instructies. Maar er is nooit op m’n mail gereageerd. Via Facebook geprobeerd. Ik kreeg het antwoord dat ik de mail opnieuw moest sturen. Wederom geen antwoord. Ik ben gewoon opgelicht en kan fluiten naar m’n centen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Baby en Tiener

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Baby en Tiener nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miranka