Klacht: kapot tablet gekocht

op 06 januari 2014 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb twee tablet gekocht een tablet heeft helemaal niet gewerkt ik ging terug naar lijkshop in Breda,
Want hier heb ik hem ook gekocht. Maar de medewerkster zei dat ik een nr. Moest bellen zodat ik een code kreeg, ik heb thuis dit nr. Gebeld en gezegd dat ik hun van de lijkshop moest bellen voor een code, ze klonken vrij verbaast en zij stuurde mij weer door naar een website waar ik een verzoek moest indienen, en als ik die bevestiging krijg kan ik weer terug naar de lijkshop ik vind dit echt een slechte en rommelige service ik bedoel ik had hem bij hun gekocht, dus ik vind dat hun mijn een andere hadden moet geven. ze hadden reparatie geregeld ik moet nu vier weken wachten in hij is nog steeds niet gemaakt het is echt schandalig.

Gewenste Oplossing:

en anderen of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door faqir