Klacht: Kapot product

ikbenboosenwiloplossing op 09 oktober 2017 over Hackerstore.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen donderdag een aankoop gedaan bij deze webshop. Product was op tijd geleverd, alleen helaas werkte het product maar half toen ik deze had gekregen. Vervolgens heb ik een mail gestuurd naar het bedrijf, waarbij hun me vertelde om bepaalde stappen te ondernemen om het probleem op te lossen, helaas heeft dit niet geholpen. Nu 4 dagen later werkt het product helemaal niet meer. Ik heb een mail gestuurd naar hun, waarbij hun terug mailen dat het mijn fout is dat ik het product al gebruikt heb, terwijl het pas 4 dagen oud is. DIT KAN NIET.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het aankoopbedrag + verzendkosten terug hebben

Alle klachten die gemeld zijn door