Klacht: Kapot handvat strijkijzer

op 22 mei 2017 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het strijken duwde ik de bovenkant van het handvat in elkaar van mijn Tefal stoomstrijkijzer. Net als die hier andere gemelde klacht leek het handvat wel verweerd en langzaam af te brokkelen. Hij werkt verder nog prima maar het handvat is nu stuk waardoor hij niet meer te gebruiken is. Ik heb helaas niet zo snel de aankoopbon terug kunnen vinden. Ik heb de doos nog wel.

Gewenste Oplossing:

Als het handvat weer gerepareerd kan worden. Het strijkijzer werkt verder nog prima.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tefal nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Hanshamster